Κούπα φτιαγμένη στο χέρι από γκρι stoneware πηλό με τη παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική kurinuki. Ψήνεται στους 1270 °C με αποτέλεσμα να αποκτά μεγάλη αντοχή και να είναι 100% food-safe. Όλα...
Μπολάκι φτιαγμένο στο χέρι από γκρι stoneware πηλό με τη παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική kurinuki. Ψήνεται στους 1270 °C με αποτέλεσμα να αποκτά μεγάλη αντοχή και να είναι 100% food-safe. Όλα...
Μπολ φτιαγμένο στο χέρι από γκρι stoneware πηλό με τη παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική kurinuki. Ψήνεται στους 1270 °C με αποτέλεσμα να αποκτά μεγάλη αντοχή και να είναι 100% food-safe. Όλα...
Κουπάκι espresso φτιαγμένο στο χέρι από γκρι stoneware πηλό με τη παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική kurinuki. Ψήνεται στους 1270 °C με αποτέλεσμα να αποκτά μεγάλη αντοχή και να είναι 100% food-safe....
Κουπάκι φτιαγμένο στο χέρι από γκρι stoneware πηλό με τη παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική kurinuki. Ψήνεται στους 1270 °C με αποτέλεσμα να αποκτά μεγάλη αντοχή και να είναι 100% food-safe. Όλα...
Κούπα φτιαγμένη στο χέρι από γκρι stoneware πηλό με τη παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική kurinuki. Ψήνεται στους 1270 °C με αποτέλεσμα να αποκτά μεγάλη αντοχή και να είναι 100% food-safe. Όλα...
Μπολ φτιαγμένο στο χέρι από γκρι stoneware πηλό με τη παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική kurinuki. Ψήνεται στους 1270 °C με αποτέλεσμα να αποκτά μεγάλη αντοχή και να είναι 100% food-safe. Όλα...
Μπολάκι φτιαγμένο στο χέρι από γκρι stoneware πηλό με τη παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική kurinuki. Ψήνεται στους 1270 °C με αποτέλεσμα να αποκτά μεγάλη αντοχή και να είναι 100% food-safe. Όλα...
Κουπάκι espresso φτιαγμένο στο χέρι από γκρι stoneware πηλό με τη παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική kurinuki. Ψήνεται στους 1270 °C με αποτέλεσμα να αποκτά μεγάλη αντοχή και να είναι 100% food-safe....